Февраля 04, 2012, 12:57:31 pm
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь. *

Карпаты летом
Страниц: [1]   Вниз
  Печать  

Карпаты летом
Автор Сообщение
Admin
Administrator
Знающий

« : Октября 27, 2007, 12:58:36 pm »

Обсуждение летних Карпат
SvitlaMUZA-Світланка
Новичок
*

« Ответ #1 : Августа 03, 2008, 03:21:53 am »

Smiley Smiley :)Всім привіт!Тільки-но приїхала з рідних Карпат!Правда таких Карпат ще в моєму житті не було.Бувало так,що погода дні на два-три зіпсується,але щоб таке!Дивно,що нас (я з друзями відпочивала)взагалі не змило разом з нашим Едельвейсом,врятувало напевно те,що Ясиня високо над рівнем моря,а може щось інше Wink :)Доречі в Ясинях познайомилася з вашим колегою,Яношем.Він нас з друзями покатав трохи по Карпатам!Хвилююся,як він там доїхав до Ужгорода,він якраз виїхав в таку негоду!Майже всі дороги порозмивало,по телеку такі жахи показують.Якщо узнаєте щось, напишіть будь-ласка,буду дуже вдячна!(подзвонити йому не можу,бо номеру мобільного у мене нема).(
« Последнее редактирование: Августа 03, 2008, 03:35:01 am от SvitlaMUZA-Світланка » Записан

Где же ты,счастье?Smiley
SvitlaMUZA-Світланка
Новичок
*

« Ответ #2 : Августа 03, 2008, 03:33:03 am »

:)PS:Ваш олень згори сторінки(емблема сайту),який робить отак: Kiss,просто чудо!Я в нього закохалася!

Где же ты,счастье?Smiley
Tarasski
Олени
Знающий

« Ответ #3 : Августа 08, 2008, 01:23:33 pm »

С Яношем все в понрядке, доехал нормально, передает привет.!!!!!!!!
SvitlaMUZA-Світланка
Новичок
*

« Ответ #4 : Августа 09, 2008, 12:45:47 am »

:)Дуже дякую тобі,Tarasski!Ти справжній друг!Тепер я буду спокійна.А йому також передавай величезний"пламенный привет",він не міг подзвонити,сказати,що його в неділю не буде!Ви там сидіть,хвилюйтеся,бознашо думайте!Я маю напрягати себе ,знаходити в інтернеті сайт,вас напрягати,для того,щоб узнати як він там доїхав!Я тут уже чого тільки не подумала!!А він мені привіт передає!Я тут уже за нього в церкві свічечку ставила,щоб він удачно доїхав.А якщо він і не збирався приїжджати!так нє фіг було трендеть!!.Маміну маму!І це ще не все,що я про нього думаю!Я б йому сказала.І взагалі!хай він свій привіт запхне собі в одне місце!!!Маміну маму.Так йому і передайте!

З любов'ю,Світланка!

Где же ты,счастье?Smiley
Tais
Новичок
*

« Ответ #5 : Мая 16, 2009, 09:34:07 pm »

Ребята! Какие планы на это лето по карпатам? Очень хотелось бы съездить с вами  :Smiley а инфы пока нет никакой...  Sad

Страниц: [1]   Вверх
  Печать  

Перейти в: